Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A déli 12:00 óráig beérkezett rendeléseket általában a következő munkanapra, de legkésőbb 2-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. A raktárról nem elérhető termékek esetében a megrendelőt értesítjük a postázás várható időpontjáról.

 

KÉZBESÍTÉS

A regisztrációnál megadott névre és címre kiállított számlát a csomagban találja. A Vevő köteles a HipnoticNails Szépségkellékek internetes áruházban megrendelt és az Eladó által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni. Amennyiben fizetési módként az "Utánvétel" opciót választotta a megrendeléshez,úgy az Eladó által küldött számlán feltüntetett vételárat - mely a termékek szállítási költségeit is tartalmazza - Vásárló köteles készpénzben a Kézbesítőnek kifizetni.

 

DÍJAZÁS

A CSOMAGOLÁSI ÉS UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN BELÜL 1 750 Ft,

GLS CSOMAGPONTRA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS ESETÉN 1 400 Ft

FoxPost CSOMAGAUTOMATÁBA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS ESETÉN 1 150 Ft


Fogyasztónak minősülő természetes személyek rendeléseinél a kiszállítás 17 500 Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül ingyenes.

Utánvétes vásárlás esetén az utánvét összege : 299 F

Banki előre utalás esetén a bankszámlaszám:

11600006-00000000-95065962

 

40 kg-ot meghaladó rendelés esetén a termékek több rendelési egységként kerülnek kiszállításra.

A HipnoticNails Szépségkelllékek Magyarország területén kívül kiszállítást kizárólag az Európai Unió országainak területére vállal, azzal, hogy a szállítás nem ingyenes, hanem a szállítási költség esetileg kerül megállapításra és egyeztetésre a megrendelővel.

 

 

Az oldal tetejére