Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.550 Ft
Menny.:db
Smooth Cat Eye LED/UV GEL LAC
rugalmas/ tökéletesen fed/ könnyen terül / gyorsan köt

Kiváló minőségű LED/UV fényre kötő lakkzselé, mellyel mágnesezhető tulajdonságának köszönhetően Profinails mágnes toll használatával, macskaszem íriszéhez hasonlóan tündöklő, fényjátszó hatás készíthető. Attól függően, hogy a 4 oldalú mágnes toll mely részét tartjuk a köröm fölé helyezve 3-5 mm távolságra, különféle minta variációk hozhatóak létre. vele.
Kötés idő:
• LED lámpa: 0,5-1 perc (teljesítménytől függően)
• UV lámpa: 2-3 perc (teljesítménytől függően)  
Nem értékelt
Gyártó: Profinails
Szállítási díj: 1.178 Ft
Várható szállítás: 2021. december 14.
Gyors szállítás
20.000Ft felett ingyen szállítás
30.000Ft felett ajándék
200+ szín

Profinails Smooth Cat Eye LED/UV C-01

1.550 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Használata:


Gyöngyházas hatással önmagában:

Az előkészített, Rubber Base-el vagy Base&Top-al borított körömre kenje fel az első réteg Smooth Cat Eye lakkzselét, majd köttesse meg. Ezt követően vigye fel a második réteget és köttetés előtt, mágnes toll használatával hozza létre a kívánt macskaszem hatást, majd köttesse meg. Zárásképpen a tökéletes ragyogást biztosítva kenje fel a fixálás mentes Easy Top-ot és köttesse meg. Easy top helyett Base&Top-ot is lehet használni, viszont a köttetés után ezt fixálni kell.

Gyöngyházas hatás nélkül önmagában:
Az előkészített, Rubber Base-el vagy Base&Top-al borított körömre kenje fel az első réteg Smooth Cat Eye lakkzselét, majd a mágnes toll segítségével hozza létre a macskaszem mintát, és köttesse meg. Ezt követően vigye fel a második réteget és köttetés előtt, mágnes toll segítségével ismételje meg az első rétegben előhívott macskaszem hatást, majd köttesse meg. Zárásképpen a tökéletes ragyogást biztosítva kenje fel a fixálás mentes Easy Top-ot és köttesse meg. Easy top helyett Base&Top-ot is lehet használni, viszont a köttetés után ezt fixálni kell.

Másik színnel kombinálva:

A Smooth Cat Eye lakkzselével bármely sötétebb tónusú színes zselé és gél lakk feldobható. Ehhez szükség van egy tökéletesen fedő, lehetőleg sötétebb tónusú alapszínre. Az előkészített, Rubber Base-el vagy Base&Top-al borított körömre kenje fel a kiválasztott sötét alapszínt 1 rétegben, majd köttesse meg. Ezt követően kenje fel a Smooth Cat Eye lakkzselét, majd köttetés előtt hívja elő a kívánt macskaszem hatást a mágnes toll segítségével és köttesse meg. Zárásképpen a tökéletes ragyogást biztosítva vigye fel a fixálás mentes Easy Top-ot és köttesse meg. Easy top helyett Base&Top-ot is lehet használni, viszont a köttetés után ezt fixálni kell.
_____________________________________________________________________________
Fixálást igénylő zselére, vagy lakkzselére (mely ragacsosra köt, pl. színes zselé, 3 fázisú lakkzselé) közvetlen felvihető a Smooth Cat Eye lakkzselé. Fényesre kötő termék esetén (pl. ONESTEP lakkzselé), előtte a színt finoman le kell mattítani egy 400-as finomságú bufferrel, majd ezt követően lehet felvinni rá a Smooth Cat Eye lakkzselét.

A mágnes tollról bővebb információ a terméknél olvasható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére